Nieuws

Schrijfworkshop HUB do 27 dec 2018
In november dit jaar is de schrijfwerkplaats -gegeven door Sandra Israel- in de HUB Kerkrade van start gegaan. Deze oergezellige en inspirerende bijeenkomsten worden met ingang van volgend jaar niet afgesloten zoals de bedoeling was maar wegens enthousiasme van de deelnemers -waaronder ik- verlengd met een jaar! 
Jippie!!
2019; we’ll be back! 
Op weg naar 2019 woe 20 dec 2018
Vandaag in het Glaspaleis tijdens de workshop Op Weg naar Werk mocht iedere deelnemer iemand kiezen voor een gratis sollicitatie-outfit bij Dress for Succes Maastricht. 
Ik was helemaal verrast toen mijn naam werd geroepen 😀 ! Ik was net foto’s aan het maken van de taart en de omgeving.
Super bedankt allemaal! Een mooi begin voor het nieuwe jaar! Wat me zo raakt is dat ik niet iets gewonnen heb, maar dat mensen me iets gegund hebben (of ze vinden dat ik dringend een nieuwe garderobe moet 😉 ) Ik beloof dat ik de resultaten op fb zal tonen 😉 
Er was ook nog fotografe Sabrina Uilenberg van Studio Zwartlicht aanwezig om ons “vast” te leggen op de gevoelige plaat voor mooie profielfoto’s (ja, ik heb gekeken welke camera ze bij zich had).
En dan de taart! Prachtig! En lekker. Ik kreeg het stukje ‘talentvol’ maar dan zonder ‘tale’. Nou schrijf ik geen sprookjes dus ik kan zonder. Op de achtergrond de Pancratiuskerk. Mooi uitzicht daar.

‘The most hungriest always wins from the most talented.’ (uitspraak van Les Brown) Nou, talent hebben we allemaal, en honger heb ik ook!

We hebben allemaal onze eigen portie op ons bordje. Voor iedereen wens ik nu en voor 2019 een portie moed, geloof en liefde om datgene te doen wat jij graag wil doen. En dat in opperbeste gezondheid!
Veel liefs, Nicole Erens

Website vernieuwd! woe 19 dec 2018
Mijn website is weer online! Achter de schermen is het druk geweest. Een heel mooi systeem van WordPress, wat ik eerst moest uitdokteren, aan de tand moest voelen, vooraleer ik de fijne kneepjes kende en hem in de houdgreep had. Nu is ie er! Live. Ook letterlijk want ik blijf wekelijks content toevoegen, leren en waar nodig aanpassingen doen. Als er afbeeldingen zijn zonder ‘verhaaltje’, schrik niet; dit is de normaalste zaak van de                                                                                                            (BASTA.) wereld 😉 Kritiek is welkom

Portfolio  3 dec 2018
Eindelijk is mijn portfolio klaar! Twee dagen later, zo gaat dat soms met dingen, maar: Hij ligt er! In tweevoud. Het resultaat is zeer mooi. Ondanks de fotografische afbeeldingen hoop ik bij de volgende een dunnere papiersoort te kunnen kiezen.
Binnenkort plaats ik een deel hiervan op deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.