Even een ‘sticky-note’ tussendoor: Ik heb mijn website een beetje afgestoft. Eindelijk verlost van de ‘coming soon’ pagina!! Wat heeft me dit gekost: Uren zitwerk, knip-en plakwerk, uitzoeken-zus-en-zo, het niet meer zien zitten (ondanks het zitten), zakken nootjes, wanhopen, weer hoop hebben, ontelbare Latte-koffies, late kant-en-klare maaltijden…je leest het er aan af 😉 .
Maar ondanks het zweet en soms de tranen is dit het. Dit is het leukste, geweldigste, mooiste wat ik kan doen!

Als ik dit niet doe, dan heb ik niets om te doen weet je. Ik kan niet koken, ik ben niet goed in huisvrouw-zijn. -Freddie Mercury

Mijn website is geen standaard blog en geen (foto) portfolio maar een mix van vorm, foto, tekst. Hij is nog niet klaar -en dat zal ie nooit zijn want hij, en ik, blijven in ontwikkeling. Updates en nieuws plaats ik regelmatig op de site met wekelijks een fotoblog. Hou ‘m dus in de gaten!

Op de foto een potlood etuitje, jaren geleden opgespeld door mijn toenmalige docente illustratieve vormgeving met haar legendarische woorden dat ik beroemd zou worden. Ik lachte er om (en nog) en het is niet mijn ambitie. Het speldje voelde als een erkenning voor mijn harde werk. Daarom plaats ik het hier.
Veel plezier op mijn site!

Liefs, Nicole