BASTA

Hallo februaristorm,

En heb je een spannende roadtrip beleeft…heb je de band zelf verwisselt met je vriendin… in de stromende regen… Zijn jullie nog op het feest gearriveerd?? Ik hoop het!

Wel of geen illusie, volgens mij ligt dat voornamelijk in de betekenis die je er aan geeft. En wie bepaalt wat illusies zijn, en wat ‘echt’ is? Volgens mij niemand behalve jijzelf :).

Ik beschouw ‘het alledaagse’ met al haar kleine en grote taken, opgaven, beslommeringen als onderdeel van het leven en vooral als mogelijkheid om meer lief te hebben. Je neemt jezelf overal mee naartoe, je tevredenheid, je eigen liefde. Misschien is de hond uitlaten en al het andere illusie? 
Ja het leven kan potsierlijk zijn en juist in dat ‘lelijke’ zit iets moois. Het leven is een slaatje met een plastic vorkje. Deze tekst staat op een schilderij wat ik ooit gemaakt heb.
Misschien is onze grootste illusie denken dat we niet kunnen krijgen wat we willen… Misschien valt er helemaal niks te ‘krijgen’? Maar simpelweg lief te hebben.

‘Een illusie die in een verlangen voorziet.’
Verlangen heeft iets Goddelijks.
Wat is jouw verlangen?

Ik moet ineens denken aan een nummer van Rebecca Bakken; ‘Powder room collapse’ waarin ze zingt ‘ Desires in a life pass by, most of them unsatisfied. De varkens, zeepjes, meisjesherinneringen, wandelingen met je dode hond die alleen andere honden zien, je dag beginnen met opstaan, uit ’t raam kijken en koffie zetten.. allemaal dingen die me bij blijven…

Ja ik ben een echte vissenvrouw. Vreemde, leuke wezens ja haha!
Ik neem je graag mee naar mijn (onderwater)wereld, het zal je deels vertrouwd aanvoelen maar ook onwijs verrassend voor je zijn..

De liefde……De liefde is het sterkst van al wat bestaat.. je leest het in mijn biografie.. of in mijn ogen………….

Pleidooi tegen enthousiasme ligt er momenteel op tafel.

Ik vraag me af waar die februaristorm van gaat razen, en wanneer ze tot bedaren komt.. ik wil zien wat ze teweegbrengt, wat haar voortbeweegt, haar kracht voelen…..Ik hou van felle stormen.. en de stilte ervoor…
Ik word steeds meer en meer nieuwsgierig naar je……..