foto's, ontwerpen, gedichten en verhalen van Nicole Erens

Nieuws

Nieuwjaarswens 2020
23 december 2019
Lieve mensen, voor het nieuwe jaar wens ik iedereen heel veel gezondheid, succes en vreugde, op persoonlijk én zakelijk vlak! Ik wens dat we naar elkaar omzien; een open arm, een luisterend oor, geduld, gelach (vooral dat). Ik hoop in het nieuwe jaar op onvoorwaardelijke support van degenen die in mij geloven en op vele spannende momenten. Fijne feestdagen!hashtag#ownbosshashtag#womanbosshashtag#zzphashtag#bbzhashtag#kerkradehashtag#mindyourownbusinesshashtag#sprookjemaardanechthashtag#sbkhashtag#jbshashtag#netwerkenhashtag#ondernemenhashtag#starterscentrumhashtag#starterscentrumlimburghashtag#nieuwestarthashtag#droomgroothashtag#ondernemenkunjelerenhashtag#theartofstarthashtag#BASTA

Nieuwjaarskaarten
20 december 2019 
Mijn Nieuwjaars-wenskaarten zijn binnen 🙂 .Wil jij er een (of enkele) hebben, houden of weggeven stuur me een berichtje!

hashtag#zzphashtag#wenshashtag#mijnwensvoorjouhashtag#tweeduizentwintig

Startersevent Limburg, Maastricht
16 december 2019
De prinsenkamer in het stadhuis Maastricht. Terwijl de foyer leegstroomde op naar de bijeenkomsten van het StartersCentrum Limburg glipte ik stiekem de Prinsenkamer in (tja), de geliefde kamer onder bruidsparen. Natuurlijk mijn werkpaardje mee om de pracht en schoonheid van deze magische kamer te fotograferen. Het is die avond nog heel laat geworden… ;-)Mijn speciale dank aan Vivianne Heijnen, Ilmar Woldring, Chantal Hamers, Marcel van Goethem, Arthur Brekelmans ☆☆☆voor rendemensgroei en Dimphy Tinnemans en alle leuke mensen die ik heb mogen ontmoeten op deze schitterende avond!hashtag#starterscentrumhashtag#maastrichthashtag#zzphashtag#magischhashtag#sprookjehashtag#maardanecht

Nieuwe foto website!
15 mei 2019 
Omdat mijn foto portfolio steeds groter wordt vind ik het tijd voor een afzonderlijke website waarin een wisselende greep uit mijn foto’s te zien is. Nog zonder eigen domeinnaam. Zo begon Artflyer ook 😉
Neem alvast een kijkje https://basta.portfoliobox.net/


Kaartjes binnen
21 februari 2019  
Panterprint is out. Daarom heb ik mezelf een fotoshoot kado gedaan en heb me, samen met die excentrieke vogel van me, op een zondagmiddag opgesloten op mijn zolder. Daar is het een puinzooi. Maar op een zolder mag dat. Want ik moet visitekaartjes. Ja nieuwe. Nee de oude zijn nog niet op: Ik heb minstens tweederde over. Begon ze steeds vaker met tegenzin weg te geven. Met een vogel die nieuwsgierig me zat aan te staren stond ik weer eens voor de lens in plaats van achter de camera. Pose hier zus en zo, na 38 foto’s en genoeg van het ‘geglimlach’ vond ik het welletjes. Dit is het resultaat. Ik ben er heel blij mee en ook bedankt aan drukland.nl: Altijd goed ervaringen en service (tip).

HuB HuP hup
Donderdag 31 januari 2019
Vanmiddag opening van de tentoonstelling ‘Raining on my nose’ in de Hub.-Kerkrade. 
Ik was netjes op tijd, maar de dames van de garderobe stuurden me de verkeerde kant op. Geen bordjes die het goedmaakten voor me. Geen gastvouw / -heer. Dus de helft gemist! HuB HuP hup 😛 .
Ondanks dit jammerlijke feit, bedankt aan degenen die speciaal voor mij gekomen zijn en voor de mooie feedback!
De kunstwerken worden een week tentoongesteld in de HuB. Vervolgens worden deze door gemeente Kerkrade verplaatst naar ’t Westhoes, waar de werken nog drie weken worden tentoongesteld. De achterliggende gedachte is om ook de inwoners die niet in de omgeving van het centrum wonen of slecht ter been zijn de kans te geven de tentoonstelling te bezoeken.

Schrijfworkshop HUB
27 dec 2018
In november dit jaar is de schrijfwerkplaats -gegeven door Sandra Israel- in de HUB Kerkrade van start gegaan. Deze oergezellige en inspirerende bijeenkomsten worden met ingang van volgend jaar niet afgesloten zoals de bedoeling was maar wegens enthousiasme van de deelnemers -waaronder ik- verlengd met een jaar! 
Jippie!!
2019; we’ll be back! 

Op weg naar 2019 woe 20 dec 2018
Vandaag in het Glaspaleis tijdens de workshop Op Weg naar Werk mocht iedere deelnemer iemand kiezen voor een gratis sollicitatie-outfit bij Dress for Succes Maastricht. 
Ik was helemaal verrast toen mijn naam werd geroepen 😀 ! Ik was net foto’s aan het maken van de taart en de omgeving.
Super bedankt allemaal! Een mooi begin voor het nieuwe jaar! Wat me zo raakt is dat ik niet iets gewonnen heb, maar dat mensen me iets gegund hebben (of ze vinden dat ik dringend een nieuwe garderobe moet 😉 ) Ik beloof dat ik de resultaten op fb zal tonen 😉 
Er was ook nog fotografe Sabrina Uilenberg van Studio Zwartlicht aanwezig om ons “vast” te leggen op de gevoelige plaat voor mooie profielfoto’s (ja, ik heb gekeken welke camera ze bij zich had).
En dan de taart! Prachtig! En lekker. Ik kreeg het stukje ’talentvol’ maar dan zonder ’tale’. Nou schrijf ik geen sprookjes dus ik kan zonder. Op de achtergrond de Pancratiuskerk. Mooi uitzicht daar.

‘The most hungriest always wins from the most talented.’ (uitspraak van Les Brown) Nou, talent hebben we allemaal, en honger heb ik ook!

We hebben allemaal onze eigen portie op ons bordje. Voor iedereen wens ik nu en voor 2019 een portie moed, geloof en liefde om datgene te doen wat jij graag wil doen. En dat in opperbeste gezondheid!
Veel liefs, Nicole Erens

Website vernieuwd! 
19 dec 2018
Mijn website is weer online! Achter de schermen is het druk geweest. Een heel mooi systeem van WordPress, wat ik eerst moest uitdokteren, aan de tand moest voelen, vooraleer ik de fijne kneepjes kende en hem in de houdgreep had. Nu is ie er! Live. Ook letterlijk want ik blijf wekelijks content toevoegen, leren en waar nodig aanpassingen doen. Als er afbeeldingen zijn zonder ‘verhaaltje’, schrik niet; dit is de normaalste zaak van de (BASTA.) wereld 😉 Kritiek is welkom!       

Portfolio  
3 dec 2018
Eindelijk is mijn portfolio klaar! Twee dagen later, zo gaat dat soms met dingen, maar: Hij ligt er! In tweevoud. Het resultaat is zeer mooi. Ondanks de fotografische afbeeldingen hoop ik bij de volgende een dunnere papiersoort te kunnen kiezen.
Binnenkort plaats ik een deel hiervan op deze site.